Menu
Punten

Ingrediënten

+

Asperges

  • aa asperges 50.0 st
  • bieslook 10.0 g
  • geklaarde boter

Garnituur

  • gerookte zalm 350.0 g
  • pata negra 100.0 g
  • tuinbonen 200.0 g
  • doperwten 200.0 g

Saus

Opmaak

  • affilla cress 1.0 bakje

De naam van de Spaanse ham “pata negra” is genoemd naar de zwarte poten van het varken. De ham wordt in Spanje tegenwoordig Ibérico ham genoemd en is geclassificeerd in verschillende kwaliteiten: van Jamón Ibérico de Cebo tot (de beste) Jamón Ibérico de Bellota.

...

Bereiding

  1. Asperges

    Schil de asperges.
    Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. 
    Snijd de asperges bij en verwarm ze in het kookvocht. 
    Snijd de bieslook.
    Maak de asperges af met wat geklaarde boter en de gesneden bieslook.
  2. Garnituur

    Blancheer de doperwten en de tuinbonen. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten en breng ze op smaak.
    Snijd de ham in dunne plakjes en de zalm in blokjes.
  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Opmaak

    Maak het gerecht op met de Affilla Cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu