Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zalm:

Garnituur:

Opmaak:

  • kropsla 500.0 g
  • zwarte peper 1.0 g

Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer diepte en gelaagdheid in smaak. 

...

Bereiding

  1. Zalm:

    • Meet het water af in een pan en voeg de visbouillon en de laurier toe.
    • Breng het geheel aan de kook en zet de hittebron laag.
    • Voeg de zalm toe en pocheer tot deze net gaar is.
    • Haal de zalm uit het pocheervocht en breek de zalm vervolgens en grove stukken.
  2. Garnituur:

    • Maak de sugar snaps en bonen schoon en blancheer ze.
    • Roer de citrus door vinaigrette en halveer de tomaatjes en de mozarella.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de sla samen met de sugar snaps, haricots vert en tomaatjes over de borden.
    • Verdeel daarop de zalm samen met de mozzarella bolletjes.
    • Maak de salade af met de citrus vinaigrette en wat gemalen zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu