Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Schuim:

Opmaak:

  • Basil cress 2.0 st
  • Tomaten, kleine blokjes 30.0 g
  • Gele bes tomaten, evt gehalveerd 50.0 g
  • quinoa, gepoft 20.0 g
  • paprikapoeder

De souppuccinos zijn een combinatie van soep en melkschuim met een smaakvolle touch.  

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Breng het water aan de kook en zet het vuur laag.
    • Roer de Knorr Professional Spaanse Tomaten Gerookte Paprikasoep met een garde erdoor heen.
    • Laat het zachtjes 5 minuten doorkoken.
  2. Schuim:

    • Meng met een garde de Plantaardige Slagroom voor Koken & Opkloppen met de Knorr Professional Paprika Puree en Knorr Professional Intense Flavour Roast Umami.
    • Giet het door een fijne zeef in een sifon of Gourmet whip voor 0,5 liter.
    •  Draai er 1 slagroom patroon in, kort goed schudden en zet het koud tot gebruik.
  3. Opmaak:

    • Schenk per persoon 200ml warme soep in een hittebestendig glas.
    • Spuit voorzichtig de plantaardige room erop tot onder de rand.
    • Garneer het af met alle, of een gedeelte van de toppings.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu