Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Pompoen

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • geroosterde pompoenpitten 10.0 g
  • waterkers 50.0 g
  • Vene cress 0.5 bakje

Door de introductie van vleesvervangers is het een stuk gemakkelijker om een vegetarisch gerecht te bereiden. En daarom kunnen we veel vaker vegetariërs het zelfde gerecht serveren.

...

Bereiding

  1. Burger

    Bak de  burgers bij voorkeur ontdooid in wat olie aan beide kanten bruin.
    Verdeel de gorgonzola over de burgers en zet het geheel even in de oven of onder de salamander.
  2. Pompoen

    Halveer de pompoen en smeer deze in met wat olie.
    Bak de pompoen op een plaat in de oven op ca.180°C gedurende 40 minuten.
    Pel de schil van de pompoen en hak het vruchtvlees grof.
    Breng op smaak met chili, zout, peper en wat vinaigrette.
  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    Beleg de broodjes met de geroosterde pompoen, burgers, pompoenpitten, waterkers en cress.
  4. Serveertip

    Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu